Månedens frivillige
november
Bastian Juul Larsen
20 år

Sportschef, bestyrelsesmedlem og træner for HU15

Til hverdag arbejder jeg som lærervikar.

Jeg har spillet volleyball så længe som jeg kan huske. Helt fra tumlingevolley til Senior.

Ja, jeg spiller på herre 1 som kantangriber.

Jeg har spillet i AVK siden jeg var omtrent 10 år gammel, så cirka 10 år.

Det fedeste ved Amager Volleyklub er vores fantastiske fællesskab. Vi er en klub som er repræsenteret bredt både i kids, ungdom og senior, og vi har en masse fantastiske mennesker som skaber arrangementer der samler folk fra hele klubben. Det er en ære at være en del af en sportsklub, som er i stand til at løfte det sociale lige så stærkt som det sportslige.

Jeg trådte ind som frivillig for første gang sidste sæson hvor jeg trænede Teen. I år er jeg så yderligere trådt ind i bestyrelsen og har påtaget mig en del mere ansvar her.

Det er min måde at give tilbage til en klub der har givet mig enormt meget igennem årene, og så er det en fornøjelse for mig at hjælpe med at løfte der hvor der er brug for det.

Jeg har fået rigtig mange gode minder med mig fra volleyball, og her kunne man nævne alt fra weekendstævner og camps, til holdarrangementer og træninger. Men hvis jeg skulle nævne en særlig vild oplevelse så ville det nok være at deltage til EM-kvalifikation med U22-landsholdet i Tyrkiet.

For mig er det oplevelsen af hvor stor pris der bliver sat på ens hårde arbejde. Det er enormt motiverende at være frivillig et sted hvor man kan mærke at man er værdsat. Så husk lige at klappe din holdkammerat på skulderen, næste gang de tager en ekstra tjans for holdet.