Månedens frivillige
september
Sofie Godske
23 år

Klubhus opsætning

Arbejder som produktionskoordinator hos Nordisk Film TV og leger hobby fotograf.

9 år

Spiller røv aktivt på D2

Sammenlagt 7 år, havde dog en længere pause i mine teenage år.

Jeg sætter pris på energien i hallen og de mange fede venskaber jeg har fået gennem AVK.

Fra da jeg startede i klubben igen i sæsonen 21/22.

Jeg tror på at man skal give tilbage og løfte i flok, hvis man vil være en del af et fællesskab. Desuden er Klubhuset er vigtigt projekt, der kan optimere klubbens sammenhold og fællesskab. Jeg vil gerne være med til at skabe de bedste rammer, for at vi alle kan have det godt sammen, på og udenfor banen.

Har haft uendelig mange sjove træninger med D3. Kan mærke sammenholdet når en af os bliver skadet og alle kommer til undsætning, når folk har haft en dårlig dag og derfor skal have et ekstra hårdt klap i røven, og når vi efter en tabt kamp, stadig kan holde hovedet højt og tage ud og få taberbrunch sammen. Har ikke et volleyballminde, der overgår de andre, det bedste ved volley er det sammenhold vi dyrker hver gang vi ses #fløde.

Det fede ved at være frivillig er at man kan bruge tid sammen med andre i klubben, og lave ting man ellers ikke ville gøre. Jeg har haft flere hyggelige aftner, hvor jeg sammen med nogle ægte champs fra AVK, har fået testet mine Ikea-kundskaber, set kreativitet udfolde sig på højeste niveau, og fået lov at sidde bag i en bil på en fyrs første tur bag rettet. Det gode ved at være frivillig, er at man kan lave ting sammen med andre og have det grineren, mens man støtter klubben.