Månedens frivillige
februar
Hilde Højager Andersen
16 år

Jeg er frivillig i klubben som hjælpetræner for Kids lvl 2+3. Jeg træner dem hver mandag og hveranden tirsdag. Derudover er jeg fornylig blevet en del af udvalget som ungdomsrepræsentant.

Når jeg ikke er frivillig i klubben, så er jeg i skole. Jeg går i 9.klasse på Højdevangens Skole. Oveni har jeg også et fritidsjob, hvor jeg passer børn.

Hvis jeg skal være helt ærlig, så er jeg faktisk lidt i tvivl… Jeg vil skyde på, at jeg spiller mit fjerde år i år, men jeg er faktisk ikke helt sikker. Det må stå et eller andet sted.

Ja, det er jeg! Jeg spiller på D2, hvor jeg er den yngste spiller. Det kan godt være lidt svært, men jeg er super glad for at have muligheden, for at spille med så rutinerede spillere. Ved siden af spiller jeg også for DU18. Vi er dog ret få spillere i år, så vi har ingen “rigtige“ U18-træninger.

Det ved jeg til gengæld godt! Ligeså længe, som jeg har spillet volley.

For mig betyder fællesskabet rigtig meget. Det er noget, som jeg vægter meget højt, og mange af mine tætteste venner er folk, jeg har mødt gennem klubben.

Jeg har været frivillig i 1,5 år. Jeg fik muligheden for at være hjælpetræner omkring sæsonstart i 2018.

Volleyball er den sport, som betyder allermest for mig. Derfor er idéen om at kunne give det videre, helt fantastisk for mig!

I sommerferien tog jeg med en masse af de andre ungdomsspillere til Italien. Det var en uforglemmelig oplevelse! Jeg fik lov til at spille mod italienske hold og at havde en hel uge sammen med venner og volleyball.

Der er selvfølglig mange, men jeg tror, det, som gjorde størst indtryk på mig, var da nogle af de piger, som jeg træner, kom med en tak-for-et-godt-år-gave. Jeg blev simpelthen så glad og følte virkelig, at jeg havde gjort en forskel. Det betød meget for mig.