Månedens frivillige
januar
David Bording
33 år

Næstformand i bestyrelsen, samt ansvarlig for frivillighedsudvalget

Jeg arbejder som kemiingeniør i Novo Nordisk

Hmm.. 17 år

Ja, spiller på H1.

Siden 2018

Det er en velfungerende social klub, og en klub med visioner.

Siden 2018

Jeg har altid været af den holdning at hvis man er medlem af en forening, bør man bidrage til at den fungerer og udvikles. Det har jeg som oftest gjort i de forskellige klubber jeg har været medlem af.

På 17 år skabes der jo utrolig mange, men nogle af dem der stadig sidder godt fast, er fra mine ture til 4vele Cup i Pescara i Italien (Der hvor klubbens ungdomsspillere var på beachcamp i sommer). De turneringer Luigi afholdte hvor jeg fik lov at spille mod en masse A1-spillere i 6-mands beachvolley, var nogle ret fænomenale ture.

Mit frivillige arbejde er nok ikke helt vildt synligt udadtil, så jeg vil hellere nævne hvad der gør det specielt og tilfredsstillende at være frivillig i lige netop AVK. Jeg synes, at sponsorplade-konkurrencen der kørte sidste år, bar præg af nogle af de kvaliteter der er i AVK, hvor alle står sammen om at støtte klubben når ildebranden skal slukkes. Det samme ses når Beach-DM skal afvikles år efter år. Indtil videre skal i hvert fald lyde en stor TAK herfra til alle som bidrager både stort og småt.