Månedens frivillige
december
Emma Andersen
24 år

Sponsorudvalget

Jeg studerer antropologi på Københavns Universitet og arbejder i DIIS. Derudover spiller jeg volleyball og er glad for at bruge tid med venner og familie.

Jeg har spillet volleyball i 18 år.

Ja, jeg spiller på klubbens D1 hold.

18 år.

Det jeg bedst kan lide ved AVK er, at det er en klub, hvor der er gode rammer omkring både bredde, elite og ungdom, og at det derfor er en klub med plads til alle uanset ambition, niveau og alder. Desuden kan jeg rigtig godt lide den opbakning, hjælpsomhed, imødekommenhed og vilje til frivillighed, som jeg synes er kendetegnende for AVK, og som bidrager til en rigtig god klubånd og et stærkt fællesskab.

Omkring et år.

Fordi der i høj grad er brug for frivillige, for at klubben kan fungere. Desuden vil jeg gerne give tilbage til en klub, der har givet mig mange gode oplevelser, og jeg vil gerne bidrage til, at andre også får gode oplevelser med volleyball.

Der er mange! Da vi i 2016 vandt DM bronzefinalen mod Lyngby i en helt fyldt Sundbyhal med kæmpe opbakning fra resten af klubben, og vi dermed blev nr. 3 i vores første sæson i ligaen. At vinde bronzefinalen på hjemmebane mod Køge året efter med det vildeste comeback i en kamp fyldt med intensitet, fight og jubel – og endnu en gang et medlevende publikum der bidrog til en fantastisk stemning i hallen. Da vi nåede til Final 4 og spillede en meget tæt semifinale mod pokalvinderne fra Brøndby. Sjove og hyggelige træningslejre i Polen og turneringer i Sverige. Utallige kids- og ungdomsturneringer, og da jeg som helt lille kids-spiller (med Martin som træner) endelig fik min underhåndsserv til at fungere og blev kåret som ’Årets fighter’. Men vigtigst af alt at have fået dejlige venskaber for livet gennem volleyball.

At være med til afviklingen af en vellykket sponsorkampagne tidligere på året, hvor det på kort tid lykkedes os at indsamle nok sponsorater til at fortsætte klubbens stærke elite- og talentudviklingsarbejde. Desuden hyggelige sponsormøder på den lokale Ingolfs Kaffebar – og så er det også altid sjovt at være frivillig i forbindelse med beachvolley DM på Amager Strand.