Månedens frivillige
november
Ivan Froggaard
43 år

Lige nu er jeg hjælpetræner hos DU16. Tidligere har jeg haft en del forskellige roller i klubben. Fx 5 år som mixtræner for henholdsvis mix 2 og mix 3, 2 år som medlem af bestyrelsen, 2-3 år i festudvalget, 6 år i beachudvalget, 1 år som klubbens revisor og alle år til stede som frivillig til klubbens beachvolleystævner på Amager Strand.

Jeg er handelsskoleunderviser i Holbæk, og så er jeg ivrig spiser af min kærestes dejlige spaghetti.

I ca. 10 år i alt. 3 år som ungdom i Højby Ungdomsskole (ca. 1990-1993), og ca. 7 år som mixspiller i AVK

Jeg spiller stadig lidt på mix 2 og mix 3. Træningsblusset er sat meget ned pga. skader.

Ca. 7 år

Det gode kammeratskab og den fælles glæde ved volleyball. At der er plads til alle uanset niveau og ambitioner. Hvor længe har du været frivillig i klubben?: Det må være ca. 6,5 år siden, at Eigil (daværende træner på mix 4) fik lokket mig med i beachudvalget. Så er snebolden hastigt rullet videre derfra.

Uden frivillige ingen klub! Og fordi det er fedt at være med til, at andre oplever glæden ved sporten og kammeratskabet i klubben. Desuden er det fedt at kunne bidrage til at andre får gode oplevelser og minder fra volleyball med i baggagen videre i livet.

Der er mange gode minder at vælge imellem. Fx en fantastisk filmaften med holdkammerater fra mix 4 i min allerførste sæson i klubben, eller da jeg blev kåret til årets ven i klubben til Gallafesten for 3 år siden, eller de mange sjove lørdagsstævner i Sundbyhallerne, eller de utallige timers beachvolley på Amager Strand i godt selskab, eller den sjove årlige nytårsvinterbadetradition ved Sneglen. Men skal jeg vælge, så er det bedste minde selvfølgelig, da jeg mødte min kæreste i klubben for to år siden.

Hele sæsonen som træner for Mix 2 i 17/18. Det var en fantastisk sæson, hvor det hele endte med at gå op i en højere enhed. Hvor mange spillere tog medansvar fra sæsonens start. Hvor holdet trænede og spillede med en fantastisk gejst, og hvor spilleglæden, holdånden og den positive energi gav mange fede træninger, fede kampe og fortjente sejre. Endda mod topholdene fra gruppen, der i realiteten var et niveau over os. Det var en super fed oplevelse.