Månedens frivillige
september
Pau Larsen
43 år

Formand, H2-træner og spon- sorudvalget

Jeg laver en online platform som virksomheder bruger til at arbejde med udvikling af deres medarbejderes kompetencer og arbejdslyst m.m.

37 år

H1

4 år

Det er fantastisk at klubben har plads til spillere i alle aldre, på alle niveauer og med ambitioner fra ren hygge til elite. Og forhåbentligt snart også beachvolley. Og så holder jeg af at så mange i klubben vil arbejde målrettet med udvikling. Jeg finder det meget meningsfyldt at være i forenings fællesskab om at udvikle sig som menneske igennem volleyball.

8 år

For mig er en volleyball klub et forpligtigende fælleskab man skaber sammen. Så jeg bidrager med det jeg kan og får et klubfællesskab tilbage.

Der er så mange! Da jeg som barn i weekenderne legede under dommerstolen imens min far dømte. Da jeg råblokkede Jonas Napier, Holte, i en pokalkvartfinale for Rosenlund foran en helt fuld hjemmebane hal (vi tabte). Legendariske ture i partybus med både KSV og AVK. Første stævne sejr som level 2 træner med mine egne drenge i AVK.

At opleve 30 skønne AVK unger på beachcamp i Italien i sommers var fantastisk. Den tur glemmer de aldrig og det gør jeg heller ikke.