Månedens frivillige
juni
Nina Kirkeby Bendtsen
35 år

Klub- og medlemsadministration, klubbens kontaktperson til Forbundet og Kredsen. Tidligere har jeg været træner for klubbens Dame 3 og level 3-4 hold.

Så arbejder jeg som HR Konsulent i Jobcenter København Ungecentret, hvor jeg primært arbejder med ledelsesunderstøttelse og personaleforhold.

21 år - startede med at spille da jeg gik på efterskole.

Indtil januar var jeg aktiv spiller på Dame 2 men holder pt. pause grundet graviditet.

8 år er det blevet til.

Sammenholdet på tværs af klubben og holdene og det at der er så mange AVK'er som brænder for klubben og det at spille volleyball.

De sidste 5 år.

Jeg vil gerne være med til at gøre en indsats for at tingene fungerer i klubben, så spillerne i sidste ende kan komme i hallen og spille volleyball og turneringer. Der er mange ting i kulissen som skal fungere for at alle holdene fx kan spille turnering, blandet andet turneringsaplaner, kampskemaer, tjanseliste, kontakt til nye medlemmer mm. Derudover så får jeg som frivillig værdifuld viden om mange ting og har igennem det frivillige arbejde fået mange nye bekendtskaber i klubben som jeg ikke vil undvære.

Der har været rigtig mange både på og uden for banen og det er svært at vælge et. Men de bedste er de mange gode oplevelser på banen med min holdkammerater som har resulteret i værdifulde venskaber og ikke mindst at jeg har mødt min mand i AVK.

At være level 3-4 træner for en flok herlige unger, som elskede at spille volleyball. Det er fantastisk at være med til at give børnene muligheden for at opleve glæden ved volleyball, hvilket var både fantastisk og livsbekræftende.