Månedens frivillige
april
Ane Myrhøj Bisgaard
31 år

Bestyrelsesmedlem og ansvarlig for mixsøjlen

Så er jeg kedelig embedsmand i uddannelses- og forskningsministeriet, hvor jeg bl.a. arbejder med at gøre vores universiteter endnu bedre og få forskring ud at virke i samfundet og erhvervslivet.

Snart 5 år. Før det var jeg en farlig håndboldpige med harpiks på fingern, en skudklar skulder og havde for vane at tackle modstanderne (og ja, du har gættet rigtigt, jeg er selvfølgelig opvokset i Jylland). Men håndboldskills er ikke altid helt brugbare på volleybanen, så det har mange trænere i AVK sidenhen kæmpet for at pill af mig - men det er endnu ikke helt lykkes. Fx det at hoppe lige op ved nettet uden at ramme nogen eller noget - det burde være en olympisk disciplin, for det er virkelig svært at mestre!

Jeg spiller normalt på mix1, men det sidste halve år har mit arbejde dog fyldt så meget, at det er blevet til meget lidt tid på volleybanen - desværre

Siden 2014, hvor jeg flyttede til København. Bl.a. Ivan tog imod mig på det hedengangne Mix4 og fik mig sidenhen til helt at opgave håndbolden.

At det er en klub med børne-, ungdoms- og seniorhold. Der er plads til alle - både de, der har spillet mange år på eliteniveau og sådan nogle som mig, der aldrig havde spillet volley før. At vi i klubben har alt fra elite, bredde og tumlinge - det giver en god klubånd, hvor folk gerne hjælper hinanden på tværs af hold og alder. Det kan jeg rigtig godt lide.

Jeg har været i bestyrelsen i halvandet år. Hvis der er brug for en ekstra træner, har jeg også indimellem trådt til der. Det har også givet nogle gode oplevelser. Og så er det sjovt at få tyve voksne mennesker til at kravle rundt på jorden og lave larven - hvis du er i tvivl om hvad det er, så spørg en fra mix motion.

Fordi jeg gerne vil give noget igen til en klub, som har givet mig så meget. Der er mange fantastiske mennesker i klubben, så det er tilmed også rigtig hyggeligt.

Første gang jeg lavede et rigtig smash. Det blev naturligvis fejret med øl på Jaguaren (på mixholdene er vi gode til at fejre de små sejre og drikke en øl i ny og næ).

Uh, der er mange, men at se på mange mennesker bruge deres fritid på at hjælpe andre, fx. trænere og andre, det gør mig rigtig glad. Vi kan som idrætsforening noget andet og mere end individcentrerede idrætstilbud som fitnesscentre mv. Dette skal vi som medlemmer værne om og støtte op om. Det kræver en indsats af alle, men jeg lover at man får tifold igen :)